Kantoorruimte te huur nabij uitvalswegen Utrecht

De kantoren van de Hof van Chartreuse zijn erg makkelijk bereikbaar. Uw bezoek loopt even bij u langs als ze van Amsterdan naar Amersfoort gaan, omdat het goed gelegen is ten opzichte van de ringweg rond Utrecht. Ook ligt het zeer gunstig nabij het centrum. Het is 7 minuten fietsen naar het station. Het pand ligt bij de Marnixlaan, waar de snelwegen makkelijk bereikt kunen worden. Maar toch, als je je kantoor uitloopt, hoor je de vogeltjes fluiten, omdat rond het pand 5000m2 tuinen zijn, die een rescue-place voor dieren vormen.

Goed gelegen kantoorruimte te huur.

De kantoorruimte is perfect bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Het middeleeuwse Kartuizerkloostercomplex  is een rijksmonument dat uit diverse gebouwen bestaat. Een heerlijke en inspirerende  werkomgeving. De huurders zijn jonge bedrijven, het vormt een creatieve enclave in de stad.

-Dichtbij het centrum
-Dichtbij de uitvalswegen
-Met eigen parkeerplaats,
-OV voor de deur,

Perfect bereikbaar.
- Op 7 minuten fietsen van het centrum van Utrecht
- 5 minuten naar A2, A28 en A27 
- Bushaltes recht voor de deur (CS 8/uur, ringlijn 6/uur), 
- Parkeren op eigen terrein
- Toegang tot de unieke ecologische tuinen rond het pand.

Een kantoor huren nabij de uitvalswegen rond Utrecht.

Naast de goede bereikbaarheid zijn nog een aantal zaken van belang bij dit kleinschalige kantoorcomplex:
- De kantoorruimtes liggen prachtig in de tuinen met veel natuur.
- Alle kantoren zijn verschillend, zodat u een eigen unieke sfeer om u heen heeft. De ruimtes zijn hoog en licht.
- Het historische complex kent een zeer hoge staat van onderhoud en hoge isolatie (hoger dan in nieuwbouw)

In het groen.


Om deze kantoorruimte heen ligt 5000m2 groen. Het is een oase in de stad. Veel van de kantoren hebben een terras aan deze tuinen, op het zuiden.
In de tuin staan zitjes om even koffie te drinken met klanten of opdrachtgevers. Een prachtige stenen picknick tafel uit de 18e eeuw staat onder de grote bomen.
De tuinen zijn prachtig ingericht. De bedoeling is dat het een wijkplaats voor dieren is in de stad. Daarom bloeien er het hele jaar bloemen. De vogels vliegen af en aan. De tuinen worden door de verhuurder en een tuinman onderhouden.

Bijzonder is dat de tuinen ingericht zijn met bloemen die het hele jaar door bloeien, om zo veel stuifmeel en honing te leveren aan vlinders en bijen. Er komen 26 soorten vogels voor. Dit is voor de huurders een oase in de stad.

Monumentaal en kleinschalig.

De panden van de Hof van Chartroise zijn allen bijzonder van aard. Dat geldt voor het middeleeuwse poortgebouw, maar ook voor de luchtige architectuur van het paviljoen. En uiteraard voor het zeer bijzondere hoofdgebouw.
De kantoorruimte die er gemaakt is, is van hoge kwaliteit, zowel wat betreft de bouwkundige staat als het interieur.

Deze kantoren liggen dichtbij het centrum van Utrecht.

Lees meer op deze website over de ligging, de natuur en de speciale gebouwen. Het staat vol leuke dingen over de panden en de tuinen.

Voor meer informatie over het kantoor en de kantoorruimtes: Mail naar ankecolijn@gmail.com of bel Anke Colijn 06-34560128

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld