Kantoorruimte nabij station, OV en centrum Utrecht

Unieke kantoorruimten in een monumentaal pand en in een groene ambiance nabij het centrum van Utrecht.
De kanoren zijn zeer goed bereikbaar: Naast het pand zijn 4 bushaltes, 2 voor de radiaallijn naar het centrum en Maarssen, de ander de ringlijn rond het centrum. Het station is op 7 fietsminuten. Met 7 minuten bent u ook midden in het centrum.

De Hof van Chartreuse is een schitterend kantorencomplex, gehuisvest  in ruim 400 jaar oude, voormalige  kloostergebouwen.  Binnen de mooie, lichte en hoge ruimtes zijn werkplekken met een unieke sfeer gerealiseerd, prachtig gelegen te midden van 5000m2 ecologische tuinen. Alle panden zijn omringd door hoogwaardig groen. Een unieke plek van stilte en groen in de drukke stad.

De kantoorruimtes zijn perfect bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Het middeleeuwse Kartuizerkloostercomplex  is een rijksmonument dat uit diverse gebouwen bestaat. Een heerlijke en inspirerende  werkomgeving. De huurders zijn jonge bedrijven, het vormt een creatieve enclave in de stad.

Kantoorruimte bij het OV

Een goede bereikbaarheid is een van de belangrijkste zaken als u een nieuwe kantoorruimte zoekt. U wilt zelf makkelijk de stad in- en uitgaan, maar het zeker zo belangrijk dat uw opdrachtgevers graag naar u toekomen. In het centrum van Utrecht zijn een aantal heel mooie panden te huur als kantoor, maar de bereikbaarheid is een ramp.
De panden op het Hof van Chartroise zijn heel schitterend en goed bereikbaar. Ook liggen ze prachtig in 5000m2 groen.
Daarnaast is er een eigen parkeerplaats en is het heel goed bereikbaar vanaf de snelwegen rond Utrecht.

Een kantoor met met het OV voor de deur huren?

Gelukkig wordt meer en meer het OV gebruikt om naar en van het werk te gaan.  Ondanks het feit dat de treinen niet altijd doen wat beloofd is, is de reistijd toch vaak beter en veel rustiger, door de enome files die er dagelijks in Nederland staan. Dat geldt voor Utrecht nog eens extra nu de binnenstad steeds op de schop gaat. Iets dat tot 2030 gaat duren. Ik heb gemerkt dat juist veel van de mensen die bij ons kantoorruimte huren vaak met de fiets of de trein en de bus komen.

Het is ook met auto goed bereikbaar, het ligt gunstig ten opzichte van de binnen-rondweg van Utrecht en er is een eigen parkeerplaats naast het pand.

Als er een kantoor vrij is, komt dat op deze site te staan.

Goede bereikbaarheid van het kantoor.

Perfect bereikbaar
- Op 7 minuten fietsen van het centrum van Utrecht
- 5 minuten naar A2, A28 en A27 
- Bushaltes recht voor de deur (CS 8/uur, ringlijn 6/uur),  

- Parkeren op eigen terrein
- Toegang tot de unieke ecologische tuinen rond het pand
- Pnaden zijn perfect onderhouden

Monumentale kantoorruimte

De prachtige panden zijn meerdere keren van functie veranderd. De laatste functiewijziging was in 1989, toen het pand verbouwd werd tot kantoren voor het architectenbureau van Anke Colijn, en haar woonhuis. Anke Colijn was toendertijd een bekend architect. De panden zijn toen verbouwd tot woningen en kantoren. De kwaliteit van de werkzaamheden ligt hoog, dat verdienen de panden.

Ligging in het groen.

Als kers op de taart ligt de kantooruimte in 5000m2 groen. Deze tuin is ecologsich ingericht, maar wel op een heel speciale wijze: alle planten en bomen zijn uitgezocht op hun functie in het dierenleven. Ze dienen als voedselbron, stuifmeel, honing of bladgroen. Maar vogels moeten er ook in kunnen schuilen als het koud is of als het regent. Ze moeten er goed een nest in kunnen bouwen. Het is mooi om te zien dat dit werkt, er komen steeds meer (soorten) vogels naar de Hof van Chartreuse.

Lees meer over het kantoor, de ligging, de natuur en de monumentale gebouwen.

Op deze website vindt u erg veel informatie, veel plezier met lezen!

Wilt u meer informatie over de kantoorruimte, dan kunt u mailen naar ankecolijn@gmail.com

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld