Kantoor in de natuur en ook centrum utrecht

Zoekt u meer dan gewoon een kantoor?

De kantoren op de Hof van Chartreuse liggen rond de ecologsiche tuinen die ingericht zijn als rescue-place voor dieren. Veel kantoren hebben een terras aan deze tuin of aan het water. Alle huurders hebben toegang tot de 5000m2 grote tuin met vergaderplekken en een schitterende picknick tafel. Deze was ooit het bordes van een gemeentehuis rond 1850.

Kantoorruimte met uitzicht op tientallen vogels

Het is een zeer bijzondere plek met gebouwen vanaf de middeleeuwen en een tuin van 5000 m.
De tuinen zijn een plezier van het vroege voorjaa tot het late najaar. Planten zijn veelal inheems en zijn uitgezocht op langrurige bloei, de opbouw is architectonisch van aard. Dit levert een sprookje op als het sneeuwt.

Het kantoor ligt dichtbij van het centrum van Utrecht.

Anke Colijn is in 1989 begonnen alle boeken die er in binnen- en buitenland te lezen op waar het verband omschreven is tussen planten en dieren. Daar heeft ze grote zogenoemde voedselwaardelijsten van planten en bomen van gemaakt. Ieder jaar werd een stuk aangeplant met bomen en planten die zowel honing hadden als zaad of vruchten.
Gestaag nam het aantal insecten toe, waar de vogels van moeten leven en de waargenomen soorten vogels waren in 2008 36. Toen het project begon waren het er 8.

In de tuinen rondom het kantoor hebben we een tijdlang vrij gedetailleerde waarnemingen bijgehouden van het aantal dieren.  Zo konden we checken of de planten die voedsel voor insecten, vlinders, amfibien en vogels bieden op de goede manier binnen het ecosysteem van deze tuinen werken. er is een lijst met de soorten vogels, insecten, amfibieën en zoogdieren. Bij de bladzijde dieren in de tuin vindt u deze lijst.

Een kantoor huren in het groen, bij Utrechts' centrum

De kantoorruimtes liggen prachtig in de tuinen met veel natuur. De ligging is ook verder heel geweldig, dichtbij het centrum en erg goed bereikbaar met het OV. Naast het pand stoppen zowel de ringlijn als de bus naar het station 8x per uur. Op de fiets is het 7 minuten naar het centrum.

In de middeleeuwen werd op deze plek een klooster gesticht. De belangrijkste gebouwen zijn nog intact, wat de plek extra bijzonder maakt. De kantoorruimte is in deze monumentale panden gemaakt.
Op de Hof staan 6 verschillende, monumentale, panden. Die zijn zeer verschillend van architectuur en allen verdeeld in heel persoonlijke kantoorruimtes. Iedere kantoorruimte heeft zijn eigen sfeer. Maar allemaal zijn ze gericht op het groen rondom de panden.

Er zijn ruimtes te huur van 12m2 tot 50. Sommigen kunnen verbonden worden tot een groter kantoor.
De ruimtes zijn licht, een aantal hebben grote raampartijene tot 3,3m hoog.
Het monumentale historische pand is zeer goed onderhouden.
Het ligt dichtbij het centrum van Utrecht en makkelijk bereikbaar vanuit de uitvalswegen rond Utrecht.
Naast het pand zijn 4 bushaltes en het station is dichtbij.

Centraal gelegen kantoor in een natuurlijke omgeving.

Lees meer op deze website over de ligging, de natuur en de speciale gebouwen. De website saat vol leuke dingen over de tuinen en panden; veel leesplezier

Voor meer informatie over het huren van een kantoor: mail ankecolijn@gmail.com of bel Anke Colijn 06-34560128

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld