Kantoorruimte huren nabij centrum Utrecht

De kantoorruimte van de Hof van Chartreuse is zeer bijzonder. Het kleinschalige complex ligt dichtbij het centrum van Utrecht; op 7 fietsminuten van het midden van het centrum en op 7 minuten van het station. 
Ook is de kantoorruimte goed bereikbaar per auto, het ligt bij de Marnixlaan, waar de ook de uitvalswegen rondom Utrecht makkelijk bereikt kunen worden. Het heeft een eigen parkeerplaats.
Bij het kantoor liggen 4 haltes voor de bus. Er gaat acht keer een bus naar het Centraal Station en zes keer een ringlijn.
Last, but not least, ligt het ook nog eens temidden van 500m2 ecologische tuinen.

Dichtbij het centrum

De ligging van het kantoor is natuurlijk heel belangrijk. Voor uzelf, uw personeel en uw opdrachtgevers is de kantoorruimte heel goed bereikbaar, met de fiets, het OV en met de auto.

De kantoorruimte is snel te bereiken vanuit het centrum. Het is een minuut of zeven fietsen, ook naar het station. De tocht voert langs een geweldige mooie route langs de Vecht, dat is een plezier op zich. Winkels zijn vrij dichtbij.

Op de hoek van de Laan van Chartroise ligt bakker Boonzaayer. Er zijn legio mensen die dit de beste bakker van Utrecht vinden, ik hoor daar zelf ook bij. Een slager ligt halverwege de Laan, ook een goede. Wilt u echt uitgebreid winkelen en niet naar het centrum, dan liggen de winkels van de Amsterdamse straatweg redelijk dichtbij en het winkelcentrum Overvecht

De panden

Het middeleeuwse Kartuizerkloostercomplex  is een rijksmonument dat uit diverse gebouwen met kantoorruimte bestaat. Een heerlijke en inspirerende  werkomgeving. De huurders zijn jonge bedrijven, het vormt een creatieve enclave in de stad

De panden zijn helemaal en zeer perfect gerestaureerd en geisoleerd. Bij de functiewijziging tot kantoor is er rekening gehouden met het idee dat je blij moet zijn op je werk. Dat je met plezier naar je werk toe gaat. Daarom is iedere ruimte net anders, ieder kantoor heeft zijn eigen sfeer en persoonlijkheid.

Kantoorruimte te huur?

In totaal zijn er zestien kantoorruimtes. Dat betekent dat er per jaar een of twee vrijkomen. Op de site staat dan het aanbod.
Ook is het mogelijk om te mailen/ Als ik weet hoeveel m2 iemand nodig heeft, zet ik die op een wachtlijkt. Als er dan ruimte vrijkomt, mail ik meteen.

-Dichtbij het centrum
-Dichtbij de uitvalswegen
-Met eigen parkeerplaats,
-OV voor de deur.

Perfect bereikbaar.

- Op 7 minuten fietsen van het centrum van Utrecht
- 5 minuten naar A2, A28 en A27 
- Bushaltes recht voor de deur (CS 8/uur, ringlijn 6/uur), 
- Parkeren op eigen terrein
- Toegang tot de unieke ecologische tuinen rond het pand.

Het biedt een kleiner kantoor een prachtige kans om zich op een zeer bijzondere locatie te profileren.

Werken in een kantoor nabij het Utrechtse centrum

De kantoorruimtes liggen prachtig in de tuinen met veel natuur.
Alle kantoren zijn verschillend, zodat u een eigen unieke sfeer om u heen heeft. De ruimtes zijn hoog en licht.
Het historische complex kent een zeer hoge staat van onderhoud en hoge isolatie (hoger dan in nieuwbouw)

Deze kantoren liggen centraal in Nederland en Utrecht.

Lees meer op deze website over de ligging, de natuur en de speciale gebouwen.

Wilt u meer weten, mail dan ankecolijn@gmail.com of bel Anke Colijn 06-34560128

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld