Bereikbaarheid kantoren

Het pand ligt prachtig, wat betreft alle vormen van vervoer. Deze ligging geeft de huurder veel voordelen. Opdrachtgevers komen graag hier langs, zodat je zelf minder in de auto hoeft te zitten. Dat het kantoorcomplex zo mooi is, is hier natuurlijk ook een onderdeel van,net als de tuin. Zelf kun je kiezen om met de OV of de auto naar het werk te gaan.

Perfect bereikbaar
- Op 7 minuten fietsen van het centrum van Utrecht
- 5 minuten naar A2, A28 en A27 
- Bushaltes recht voor de deur (CS 8/uur, ringlijn 6/uur),  
- Parkeren op eigen terrein
- Toegang tot de unieke ecologische tuinen rond het pand

Bereikbaar met OV

Goede bereikbaarheid is voor een bedrijf heel belangrijk. Het is niet voor niets dat kantorencomplexen vaak naast het station staan. Maar ja, naast het station worden niet altijd de meest inspirerende kantoorruimtes gebouwd.

Het Hof van Chartreuse heeft 4 OV-haltes voor de deur, met een frequentie van 8 bussen per uur naar het station. De reistijd met de bus is ongeveer gelijk aan die met de fiets, zo'n 7 minuten naar het station.

Bereikbaar met de auto.

Veel mensen willen absoluut niet met het OV, ze verschieten al van kleur als ze er aan denken. Anderen zijn gewoon practisch en willen meerdere afspraken combineren. Dit pand ligt geweldig goed in het netwerk van de wegen rond Utrecht.

In de tijd dat ik daar mijn architectenbureau had, kwamen veel mensen naar me toe voor een afspraak en hoefde ik niet zelf te rijden, wat veel tijd scheelde. Uiteraard kwamen ze ook graag omdat het hier zo fijn was en omdat we met mooi weer de tuin ingingen, met een heerljke lunch, net een vakantie op je werkdag.

De kantoorruimtes delen samen een parkeerplaats. De huurders hebben geen eigen parkeerplek en het terrein is tot nu toe nooit te vol.

Op de fiets

Het pand ligt dichtbij het centrum. Op de fiets ben je er in een minuut of zeven. De tocht voert langs een idylische route langs de Vecht, dat is een plezier op zich. Winkels zijn vrij dichtbij. Op de hoek van de Laan van Chartroise ligt bakker Boonzaayer. Er zijn legio mensen die dit de beste bakker van Utrecht vinden, ik hoor daar zelf ook bij. Een slager ligt halverwege de Laan, ook een goede. Wilt u echt uitgebreid winkelen en niet naar het centrum, dan liggen de winkels van de Amsterdamse straatweg redelijk dichtbij en het winkelcentrum Overvecht

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld