Hoe is het om hier te werken?

De kantoren van de Hof van Chartreuse liggen heel bijzonder; enerzijds dichtbij het centrum en uitvalswegen, anderzijds in een oase van rust met veel kwinkelerende vogels om je heen.

Werken in dit kantoor.

Een van de huurders schreef het volgende kleine verhaaltje om te vertellen hoe het hier is te werken:

“Onze keuze om een bedrijfsruimte te huren in het Hof van Chartreuse was destijds snel gemaakt. De unieke, rustige ligging (midden in Utrecht en toch een landelijk gevoel!) en een persoonlijke, gastvrije ontvangst maakten die keuze bovendien geen moeilijke om te nemen.

Nog voordat ons kantoor gereed was verhuisden we naar het Hof, halverwege 2007. Vanuit het monumentale poortgebouw op hetzelfde volgden we de vorderingen van de bouw van ons huidige kantoor op de voet. Na een paar maanden betrokken we ons nieuwe hoofdkwartier!

Genieten doen we hier dagelijks. Van de eerder genoemde rust. Maar ook van de ruimte zelf. Die is licht en ruim en de open constructie nodigt uit om af en toe lekker even naar buiten te wandelen. Daar is het eenvoudig om dat genieten nog even voort te zetten, met name nu de tuin weer tot bloei komt en het rondom ons wemelt van de bedrijvige vogels. En wat te denken van die specht die dagelijks zit te roffelen in de enorme populier recht tegenover ons kantoor?

Deze omgeving en dit gebouw zetten een toon. Er is harmonie, kwaliteit, rust, uitdaging en afwisseling. Zulke eigenschappen motiveren en zijn bruikbaar als je, zoals wij, dagelijks creatief moet presteren. In die zin is ons kantoor — vrijwel direct nadat we het betrokken hebben — een wezenlijk onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering. We nodigen onze opdrachtgevers dan ook graag uit op de spreekwoordelijke koffie, omdat we onze vestiging zien als een bijzondere meerwaarde van onze onderneming!”

 

sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld sfeerbeeld